Menu

Bedrijfspagina

Kramp Groep

Kramp Groep

Breukelaarweg 33
7051 DW Varsseveld
0315-254225werken@kramp.com

Als marktleider in de Europese agrarische sector, goed voor een waarde van € 8,5 miljard, biedt Kramp een dynamische, technologische omgeving. Wij bieden een ongeëvenaard productassortiment en interessante carrièremogelijkheden in heel Europa.   

Stabiele, natuurlijke groei in combinatie met fusies en overnames hebben ons gemaakt tot wie we zijn. We hebben strategische samenwerkingsverbanden opgezet met een aantal van de grootste merken ter wereld. Onze strategie is gericht op lange-termijn-succes in plaats van op winst op de korte termijn. Wij werken continu aan verbetering en zetten de klant altijd op de eerste plaats. Onze medewerkers zijn het belangrijkste middel om onze strategie te realiseren.  

Carrièremogelijkheden en financiële stabiliteit zijn niet het enige. Onze bedrijfscultuur leeft onze kernwaarden daadwerkelijk na. De reden is simpel: we hebben onze kernwaarden niet verzonnen - ze beschrijven simpelweg wie we zijn en hoe we ons gedragen. Dankzij de geweldige mensen die onze familie vormen. Lees hier meer over onze cultuur en de persoonlijke ervaringen van de mensen die deel uitmaken van Kramp.