Menu

Bedrijfspagina

Royal Kaak

Royal Kaak

Maak van jouw talent onze toekomst!

Varsseveldseweg 20A
7061 GA Terborg
+31 (0)315 339 111jobs.terborg@kaak.com

Wat doet Royal Kaak?

Al meer dan 175 jaar is Kaak internationaal toonaangevend op het gebied van stand-alone machines en complete bakkerijlijnen- van silo tot truck. Geen bakkerij is hetzelfde! Voor ons vormt dat geen enkel probleem.

Al sinds 1846 heeft Kaak kennis en ervaring opgedaan op het gebied van bakkerijtechnologie, van stand-alone machines tot een integrale aanpak voor complexe en geautomatiseerde bakkerijlijnen. Het zit in onze genen om te denken in oplossingen. Onze kracht zit in het ontwerpen, maken en neerzetten van complete geïntegreerde bakkerijlijnen.

Verbondenheid

Ons geheim is verbondenheid, met onze klanten en projecten, maar ook met elkaar en het bedrijf. Samen maken wij Kaak wereldwijd tot een unieke specialist. Kaak is een internationale organisatie die alle bedrijfsprocessen intern beheerst, hierdoor hebben onze medewerkers veel mogelijkheden om door te groeien. Belangrijke eigenschappen die wij in onze medewerkers herkennen zijn loyaliteit, eigenaarschap, samenwerken en daadkracht. En vooral: medewerkers die blij worden van techniek.

Familiebedrijf

Werken bij Kaak betekent een baan in een prettige en informele cultuur waarbij klantgerichtheid, kwaliteitsbewustzijn en samenwerken hoog in het vaandel staan. Kaak wil haar medewerkers als goede werkgever een veilige, stabiele en uitdagende werkomgeving bieden, met een eindproduct waar men trots op is. Kaak is een dynamisch familiebedrijf met een leidende marktpositie in diverse markten, regio’s en landen. Kaak heeft diverse productielocaties in Europa met ieder hun eigen specialisme. Door de krachten te bundelen is Kaak in staat om de klant een totaalconcept te leveren.

Als familiebedrijf verwelkomen we nieuwe collega’s met open armen, met de focus op talent, kwaliteit, creativiteit en vernieuwing. Lijkt het jou leuk om aan te sluiten bij ons familiebedrijf waar je naast het werk genoeg tijd hebt voor o.a. de leukste hobby’s en reizen? Neem dan contact met ons op!

Openstaande vacatures Royal Kaak