Menu

Bedrijfspagina

K3D

K3D

We zijn een full-servicebedrijf op het gebied van industrieel 3D metaal printen (additive manufacturing). Onze diensten omvatten de productie van AM-onderdelen inclusief nabewerking, maar ook consultancy en training op het gebied van Additive Manufacturing (AM).

Varsseveldseweg 20a
7061 GA Terborg
+31 315 339353lwissink@k3d.nl

Met meer dan acht jaar ervaring op het gebied van 3D metaal printen, hebben we ons bewezen als Masters in Metal Printing. Voor elk onderdeel dat geprint moet worden - in elke vorm of materiaal, van eenvoudige tot complexe geometrieën - zijn wij de juiste partner. We zijn een full-servicebedrijf op het gebied van industrieel 3D metaal printen (additive manufacturing). Onze diensten omvatten de productie van AM-onderdelen inclusief nabewerking, maar ook consultancy en training op het gebied van Additive Manufacturing (AM).

We hebben inmiddels meer dan 250.000 industriële onderdelen geprint voor specifieke eindmarkten, zoals:

  • Vliegtuigbouw
  • Defensie
  • Medische industrie
  • Voedingsindustrie
  • Hightech
  • Gereedschap

Wij beschikken over twee ultramoderne productiefaciliteiten voor de productie van metalen AM-onderdelen voor veeleisende industrieën. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Terborg en onze tweede vestiging bevindt zich op de Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven. We zijn een dochteronderneming van Royal Kaak, een toonaangevende fabrikant van industriële bakkerijapparatuur.

Benieuwd naar onze Printing Technology Centers? Bekijk dan de video.

Openstaande vacatures K3D