Menu

Bedrijfspagina

Innovatiehub Achterhoek Liemers

Innovatiehub Achterhoek Liemers

Raadhuisstraat 25
7001ex Doetinchem
0645944380y.vandijk@innovatiehub-al.nl+316 459 443 80

De Innovatiehub Achterhoek-Liemers is de nieuwste hub (2017) binnen het overkoepelende Innovatiehub concept. De Innovatiehub is een samenwerkingsverband tussen drie techniek bedrijven uit de Achterhoek-Liemers: Von Gahlen Nederland, Ubbink en Vink Kunststoffen.

Optimaal benutten van talent

Kennisdeling tussen de bedrijven en studenten onderling staat centraal bij de Innovatiehub Achterhoek-Liemers. Het doel is het creëren van een multidisciplinaire kweekvijver waarbij jong talent en innovatievermogen optimaal worden benut.

Innovatiehub? Ja, de Innovatiehub!

Wat heb ik daar dan aan? In de Innovatiehub is er naast je interne begeleider ook een Hubmanager aanwezig die jou kan begeleiden. De begeleiding van de Hubmanager richt zich vooral op het proces verloop van jou leerzame periode. Daarnaast krijg je door de Innovatiehub de mogelijkheid om met andere studenten samen te werken en ervaringen uit te wisselen. De Innovatiehub is bedoeld voor studenten die met een frisse blik middels een stage, project of afstudeeropdracht de bedrijven helpen om continu te blijven innoveren.

Wat zijn in het kort de voordelen voor jou?

  • Leerzame workshops;
  • Extra begeleiding (verslaglegging, lay-out etc.);
  • Proces begeleidingsuurtje;
  • Betere communicatie tussen studenten en werknemers;
  • Een Hubmanager waar je altijd je verhaal kwijt kan!

Tot slot is de Innovatiehub geen commercieel bemiddelingsbureau. Het is een non-profit initiatief wat gedragen wordt door de aangesloten bedrijven. Als student sluit je altijd het stagecontract af bij het stagebedrijf - zonder tussenkomst van derden.