Menu

Bedrijfspagina

Hittech Bihca

Hittech Bihca

Verlengde Morsestraat 25
7101 ND Winterswijk
0543 – 551207info@hittech.com

Sinds de oprichting van Hittech Group in 2004 hebben we onze processen continu aangescherpt, onze productietechnologieën voortdurend gemoderniseerd en geautomatiseerd, en onze kennis steeds verder verdiept. Metaalbewerking ligt aan de basis van Hittech Group, maar inmiddels hebben we ons ontwikkeld tot een hightechbedrijf dat over sterke ontwikkelkracht, grote technologie- en materiaalkennis, en sterk ontwikkeld projectmanagement beschikt. Continu willen verbeteren is onze kracht. Door autonome groei en gerichte overnames zijn we uitgegroeid tot een gevestigde onderneming met onderscheidende vakkennis, een jaaromzet van meer dan 100 miljoen euro, met 8 bedrijven gevestigd in Europa en Azië en circa 650 gedreven vakspecialisten. En onze groeiambitie is groot. We willen qua omvang en expertise van steeds grotere waarde zijn voor onze klanten: professionele OEM’ers in hoogwaardige sectoren.

Zoek jij een interessante hightech werkomgeving waarin jij je vakkennis kunt inzetten en bijdraagt aan de nieuwste technologische ontwikkelingen? Hittech Group ontwikkelt, produceert en assembleert systemen, modules, onderdelen en materialen voor interessante klanten in innovatieve groeimarkten. Deze klanten stellen hoge eisen, waardoor al onze medewerkers uitgedaagd worden hun talenten optimaal te benutten.

Bij Hittech zijn er mooie carrièrekansen in binnen- en buitenland. We zijn flexibel, willen continu verbeteren en bieden volop opleidingsmogelijkheden, zowel binnen als buiten ons bedrijf. Onze bedrijfscultuur is informeel, open en betrokken en we zijn gericht op resultaat met veel ruimte voor eigen initiatief. Ook scholieren en studenten helpen we graag aan een stageplek of afstudeeropdracht.