Menu

Bedrijfspagina

Hibernis

Hibernis

Bij Hibernis zijn we trots op onze unieke aanpak in softwareontwikkeling door ons revolutionaire NoCode platform, DataDossier. Wij zijn pioniers in het ontwikkelen van maatwerk software voor het MKB in de Achterhoek. Ons platform maakt snelle en flexibele digitaliseringsoplossingen mogelijk zonder traditioneel programmeren, waardoor we een nieuw tijdperk in softwareontwikkeling inluiden en streven ernaar de digitaliseringsprocessen binnen het MKB te versnellen en te vereenvoudigen. Ons platform stelt bedrijven in staat snel en flexibel digitale maatwerk oplossingen te configureren voor een breed scala aan (bedrijfs)processen van CRM, HR tot complexe productconfiguratoren, voorraadbeheer, planning, kwaliteit en veiligheid managementsystemen.

Koningsweg 32
7102 DV Winterswijk
(+31) 0543 – 820 216info@hibernis.nl

Wij zijn Hibernis. Een voorloper op het gebied van innovatie! Een software ontwikkelbedrijf dat graag het verschil maakt door bedrijven een voorsprong te geven!

Onze ontwikkelaars, IT-consultants en designers hebben ogen als een havik en passie voor alles wat met IT en

digitalisering te maken heeft. Toegewijde en creatieve doeners die slimme software creëren die bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter maken. Zo helpen wij andere bedrijven mee te innoveren in deze uitdagende snel veranderende tijd.

Het oplossen van complexe vraagstukken vraagt om: een open mind, een flexibele houding, snel denken, schakelen en inspelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van IT. Wij luisteren naar behoeften, kijken waar het beter kan en zien waar kansen liggen! Een Agile-aanpak, daarin ligt onze kracht! Samen gaan we voor het hoogst haalbare resultaat!

Openstaande vacatures Hibernis