Menu

Bedrijfspagina

Grijsen Park- en Straatdesign

Grijsen Park- en Straatdesign

Grijsen staat voor stijlvol en duurzaam straatmeubilair. Wij combineren vakmanschap met hoogwaardige en verantwoorde materialen. Met onze ervaring, kennis en creativiteit maken we van elke buitenruimte een ware belevenis.

Lorentzstraat 13
7102 JH Winterswijk
0543 51 69 50hr@grijsen.nl

Bij Grijsen doen we ons werk met een focus op kwaliteit, functionaliteit en uitstraling. Geen wonder dat we al ruim 30 jaar een begrip in straatmeubilair zijn. Daarbij gaan we voor circulariteit.

Wij ontwerpen onze producten zo dat ze goed te repareren zijn en kiezen onze materialen heel zorgvuldig. Neem onze Constructo afvalbak: die kunnen we na jaren gebruik eenvoudig refurbishen tot een letterlijk zo goed als nieuw product.

Naast ons reguliere assortiment realiseren we ook maatwerk in buitenmeubilair. Van een persoonlijk tintje of een aangepaste maatvoering bij een bestaand product tot een compleet op maat ontwikkeld project.

In ons familiebedrijf maken we prachtige producten en daar zijn we trots op. Ons team van nuchtere en betrokken aanpakkers maakt het buiten elke dag mooier. We zijn een herkenbaar, authentiek familiebedrijf met een warme sfeer en een nuchtere benadering. Als collega’s vormen we een compact, hecht team waarin mensen iets voor elkaar over hebben. Als jij je daarbij thuis voelt, krijg je de ruimte om jezelf te zijn én jezelf te blijven ontwikkelen. Samen maken we het buiten elke dag mooier!

Openstaande vacatures Grijsen Park- en Straatdesign