Menu

Bedrijfspagina

Giesen Coffee Roasters

Giesen Coffee Roasters

Giesen is een Achterhoeks bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Het is gebleken dat nieuwsgierigheid en nuchterheid de juiste ingrediënten voor succes zijn. Innovatie is bij ons niet alleen een woord, maar een doel op zich dat iedereen bedrijfsbreed draagt. Met heel veel enthousiasme produceren we de beste koffiebranders van de hoogste kwaliteit voor winkels, koffiebranderijen en industriële doeleinden.

Industrieweg 13-15
7071CK Ulft
0315745020hrm@giesen.com

Al 30 jaar lang produceren wij met een gedreven team kwalitatieve koffiebranders. Dit doen we voor winkels, koffiebranderijen en industriële doeleinde. Je vindt onze branders in de hipste koffiezaken, maar ook merken die op grote schaal koffiebranden kiezen voor ons vakmanschap. Onze missie? Het creëren van kwalitatieve koffiebranders die de harten van koffieliefhebbers overal ter wereld veroveren.

Bij Giesen Coffee Roasters wordt onze Hollandse nuchterheid gecombineerd met de nieuwste innovaties. Onze passie voor koffiebranders weerspiegelt zich in elke hoek van onze ruimte. En terwijl we streven naar perfectie in onze branders, steven we ook naar de beste klantbeleving.

Onder één dak vind je onze gehele productie, engineers, supportmedewerkers, salesteam, marketeers en zo verder. Ons team heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op de topmerken in de koffiebranche. Met trots behoren we tot de koffiebranders-elite wereldwijd, en wij zijn vastberaden om die positie te behouden.

Waarom een stage bij Giesen Coffee Roasters?

Een stage bij Giesen laat je de wereld buiten school zien en zorgt ervoor dat je jezelf beter leert kennen. We investeren graag in jong talent! Naast de verantwoordelijkheden die je als stagiair krijgt, bieden we ook goede en persoonlijke begeleiding.

Ben jij een ambitieuze en gedreven stagiair(e) die wil proeven van de koffie wereld en lijkt het je leuk om bij ons stage te komen lopen? Bekijk ons vacature aanbod. Hopelijk spreken we elkaar snel onder het genot van een vers gebrand kopje koffie!

Openstaande vacatures Giesen Coffee Roasters