Menu

Bedrijfspagina

Frappant

Frappant

Happy people, strong brands. Wij zijn Frappant, agency for brand building & activation. Met aandacht en plezier bouwen we sterke merken en verbinden ze met mensen.

Bredevoortsestraatweg 56
7121 BJ Aalten
0543 49 44 44marloes@frappant.com0031625062204

Happy People. Strong Brands. Het is onze belofte én onze missie tegelijk. We geloven namelijk dat gelukkige mensen voor sterkere merken zorgen en dat sterke merken in staat zijn om mensen blij te maken.

Happy People. Waar word jij nou echt blij van? Ben je het nu? In hoeverre draagt jouw opleiding en straks jouw stage, afstuderen of jouw eerste baan daaraan bij? We geloven dat succes het resultaat is van mensen die dingen doen waar ze blij van worden. Positieve energie is de drijvende kracht achter een merk dat elke dag sterker wordt. Een merk dat aantrekkingskracht heeft op mensen. Om er te kopen óf om er te werken; om er onderdeel van te zijn. Wil jij dat ook? Dan is Frappant dé plek voor jou.

Strong Brands. Frappant bouwt en activeert al bijna 50 jaar merken in uiteenlopende sectoren. Niet om het creatieve kunstje, maar voor duurzaam resultaat. Samen met onze opdrachtgevers zetten we ambitie om in succes, door merken te bouwen op échte, menselijke waarden. Klinkt als serious business. Is het ook, maar altijd met een flinke dosis werkplezier. Want bouwen aan merken is het mooiste werk dat er is. We worden er heul gelukkig van. Jij ook?

Frappant © Fotografie: Martin Hogeboom

Agency for brand building & activation. We werken dagelijks met plezier aan sterkere merken. Maar hoe doen we dat? Succesvolle merkversterking beweegt over twee schijven die we definiëren als brand building & activation. Deze schijven delen wij op in: diagnose - strategie - creatie - realisatie. Als marketeer weet je dat je deze aspecten nodig hebt om maximale effectiviteit uit marketing en communicatie te halen.

We delen onze kennis graag met jong talent zoals jij. Je bent van harte welkom! Wil je meer over ons weten? Ga naar onze site en kijk dan vooral op onze cultuur pagina. Daar kun je ook alvast zien wie misschien jouw nieuwe collega's worden!