Menu

Bedrijfspagina

Eeftink Rensing

Eeftink Rensing

James Wattstraat 10
7131 ME Lichtenvoorde
+31 (0)544 372921info@eeftink-rensing.nl

Bij Eeftink-Rensing is het motto: ‘Niets is onmogelijk, staal is onze taal’. Dat maakte ons nieuwsgierig en dus gingen we eens kijken bij het Lichtenvoordse bedrijf dat in 2024 haar 50 jarig bestaan hoopt te vieren. Grondleggers Bart Eeftink en Frans Rensing begonnen hun eerste activiteiten in een lege kippenschuur.

Door hun Achterhoekse werklust en gedegen vakmanschap groeide het bedrijf decennialang. Begin jaren ’90 werd trailerfabriek ESVE overgenomen en in 1996 werd ook spuiterij Cuppers (nu ESVE spuiterij) aan de Eeftink-Rensing Groep toegevoegd. De drie bedrijven zijn naast elkaar gevestigd in Lichtenvoorde en werken intensief samen.

Eeftink-Rensing B.V. heeft vier afdelingen: staalbouw, constructiewerk, bedrijfsdeuren en dak- en wandtechniek. Ze maken bijvoorbeeld staalconstructies voor bedrijfshallen, parkeergarages en sportaccommodaties voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Dankzij een groot geavanceerd machinepark is bijna alles mogelijk. Ze ontwerpen, adviseren, berekenen constructies, transporteren, monteren en fabriceren nagenoeg alles in eigen huis.

Openstaande vacatures Eeftink Rensing