Menu

Bedrijfspagina

Econsultancy

Econsultancy

Fabriekstraat 19c
7005 AP Doetinchem
doetinchem@econsultancy.nl

Econsultancy is een onafhankelijk ingenieursbureau met een breed pakket aan diensten. Wij voeren zowel enkele onderzoeken als multidisciplinaire projecten uit op het gebied van:

bodemwateromgevingecologiegeluidinfraarcheologieBreeamIntegrale diensten

Voor alle onderzoeken beschikken wij over de juiste certificaten.

Ons werkterrein 
Wij beperken ons niet alleen tot de technische aspecten van het milieu. Ook voor vragen op beleidsmatig, juridisch, financieel en organisatorisch gebied staan wij onze opdrachtgevers bij.

Onze opdrachtgevers
Wij voeren opdrachten uit voor particulieren, overheden en het bedrijfsleven. Zo werken wij onder andere voor gemeenten, projectontwikkelaars, aannemers en bureaus voor ruimtelijke ordening. Iedereen die een onderzoek nodig heeft kan Econsultancy inschakelen.

Onze medewerkers
Voor elk onderzoeksgebied hebben wij een vakkundige team in huis. Onze kennis en kunde levert het meeste op wanneer wij in een vroeg stadium worden betrokken bij een project. De manager Integrale diensten bundelt alle krachten in het voordeel van onze opdrachtgevers. Dat bespaart tijd, geld en papierwerk.

5 vestigingen in Nederland
Wat in 1996 begon als enthousiast duo is uitgegroeid tot een ingenieursbureau met landelijke dekking. Inmiddels bestaat het team uit meer dan 150 specialisten verdeeld over 5 vestigingen.

Volle kracht vooruit
Econsultancy blijft zich ontwikkelen en vernieuwen. We staan midden in de samenleving en onze oplossingen creƫren positieve maatschappelijke effecten. Daarmee leveren wij een bijdrage aan een duurzaam en verantwoord gebruik van onze leefomgeving. Samen werken we aan een mooier Nederland.