Menu

Bedrijfspagina

Basil

Basil

Basil is gespecialiseerd in het ontwerpen van "musthaves" voor fietsers. We willen bij de consument bekend staan om zijn aantrekkelijk ontworpen producten, kwaliteit, eerlijke prijs en onze eerlijkheid ten opzichte van het milieu. Onze producten stimuleren mensen om vaker de fiets te pakken! Dit klinkt misschien idealistisch (en dat is het ook!), maar het mooiste is dat we heel succesvol zijn met die filosofie: we zijn marktleider in modieuze fietstassen & -manden! Ben je al nieuwsgierig geworden? Wij maken graag kennis met iedereen die passie heeft voor samenwerken in een jong team aan de ontwikkeling en verkoop van deze producten. Check onze website (www.basil.com) en laat je verrassen door onze collectie!

Ettenseweg 7A
7071 AA Ulft
06-22461575hr@basil.nl

Wij zijn Basil. Wij zien jou graag genieten op de fiets. Vandaar dat wij mooie en functionele fietsaccessoires maken die jou stimuleren om vaker met de fiets te gaan. Want fietsen is gezond en zorgt voor de dagelijkse portie geluk en beweging.

Het begon 40 jaar geleden, toen Ine van Dam de rijwielzaak van Nico van Balveren binnenstapte. Zij zocht een rieten mand voor op haar fiets. Nico ontwikkelde die mand en maakte Ine er heel gelukkig mee. En het allerbelangrijkste was: door die mand genoot zij nog meer van haar fietsritjes.

Sinds die tijd is er eigenlijk niet zoveel veranderd in ons familiebedrijf. Onze passie is om producten te bedenken die het fietsen aantrekkelijker en fijner maken. En altijd vanuit jouw wensen.

Wij willen graag begrijpen waarom en wanneer je fietst. En ook waarom en wanneer je niet fietst. Hier leren we van, elke dag opnieuw. Dit combineren we met ons gevoel voor kwaliteit, stijl en functionaliteit. Samen kunnen we het fietsgeluk verspreiden. Doe je met ons mee?

Openstaande vacatures Basil