Menu

Bedrijfspagina

Arendsen Steel

Arendsen Steel

Riezenweg 9
7071 PV Ulft
(31) 0315 63 13 00info@arendsen-steel.com

Wij zijn

…een wereldwijd opererend bedrijf en één van de belangrijkste spelers binnen de staalindustrie in Europa. Op het gebied van staalconstructies, speciale constructies, machinebouw en trappen heeft Arendsen alles in huis om de beste toepassing voor iedere specifieke situatie te leveren. Niets is standaard, maatwerk is het sleutelwoord. U bent dus verzekerd van de beste oplossing. Arendsen Steel biedt een solide basis voor een goede samenwerking!

Kwaliteit

Wij beschikken over een geautomatiseerd machinepark waarmee we onze producten op de meest nauwkeurige manier bewerken. We kunnen zo op een efficiënte manier het beste product bieden. We maken gebruik van lasrobots, een geautomatiseerde pons- en snijmachine en een geautomatiseerde boor- zaagstraat.

Betrouwbaarheid

We hebben alle kennis en kunde in huis om u volledig van dienst te zijn. Wij verzorgen het complete pakket. Vanaf de ontwerpfase tot aan het produceren, conserveren, transport en tot uiteindelijk de plaatsing van de staalconstructie. U heeft daarmee 1 aanspreekpunt voor uw hele project. U geeft aan wat u wilt, ons professionele team zorgt voor een optimale uitvoering! Wij hebben alles in huis, waardoor we de levertijden kort kunnen houden.

Klanten

Wij produceren onze staalconstructies in opdracht van onder andere architecten, standbouwers, aannemingsbedrijven, bedrijven uit de agrarische-, chemische- en voedingsindustrie, recyclingindustrie en producenten in de apparaten- en machinebouw. Wij opereren wereldwijd op kleine en grote schaal: van regionale kleine bedrijven tot grote multinationals; Arendsen Steel is overal te vinden! Bekijk onze projecten.