Menu

Bedrijfspagina

Alferink Installatietechniek

Alferink Installatietechniek

Alferink is een middelgroot zelfstandig installatiebedrijf. Met een gemotiveerd team van nuchtere en loyale vakmensen zijn we actief in alle disciplines van de installatietechniek. Het woon- en werk klimaat van onze klanten is onze zorg. Van onze medewerkers krijgen wij te horen dat ze het prettig werken vinden bij ons. De hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid wordt erg gewaardeerd. Wij hebben een loyaal team die elkaar vindt wanneer ze er zelf even niet uitkomen, team Alferink is er voor elkaar en met elkaar. Wij zijn allemaal gek op onze technische skills en dragen dat graag uit naar buiten. Als jij er ook zo één bent dan dagen wij jou graag uit! Samen iets moois bouwen en ons team nog beter maken? Wij gaan graag met jou in gesprek!

Industrieweg 15
7141 DD Groenlo
0544-476200werkenbij@alferink.nl+31 624996556

Ben jij er ook zo één?

Missie

Alferink wil een flexibele partner zijn die allround technische installaties ontwerpt, realiseert en onderhoudt in Midden- en Oost Nederland. Dat doen we graag op een maatschappelijk verantwoorde en duurzame wijze. Altijd met vakmanschap, hoogwaardige producten en een gezonde drang naar innovatieve oplossingen. 
De toekomst begint tenslotte vandaag!

Visie

Nooit achterover leunen op basis van het verleden maar iedere dag leren en innoveren op weg naar een verantwoorde toekomst. Alleen met blijvende investeringen in onze mensen zijn we in staat om op wensen en verwachtingen van onze klanten te kunnen inspelen. Zo realiseren we vooruitstrevend maatwerk in een continue veranderende markt.