Menu

Bedrijfspagina

Actemium

Actemium

De meest veelzijdige specialist in industriële oplossingen

Fabriekstraat 17c
7005 AP Doetinchem
+31 6 51858806jolanda.boesveld@actemium.com

Zet je carrière nu al in beweging!

Ben jij gek op techniek? En ligt jouw hart binnen de industrie? Wil jij stage komen lopen in een grote internationale organisatie, die toch lokaal aanvoelt? Dan is werken bij Actemium misschien iets voor jou. Om klanten de beste oplossingen te bieden, vinden we het belangrijk dat we het beste uit onze collega's halen. Of je nu student of professional bent. Ontwikkeling staat bij ons voorop. Nieuwsgierig geworden naar hoe we dat doen? Lees hier meer!

Wat doen wij?

In de wereld van industriële oplossingen staat er één bovenaan: Actemium. De reputatie als de meest veelzijdige specialist in deze sector is niet zomaar ontstaan. Het draait allemaal om het creëren van duurzame relaties en samen met opdrachtgevers in de industrie te werken aan een gedeelde toekomst.

Bij Actemium geloven we sterk in het idee dat vooruitgang alleen mogelijk is als we in beweging blijven. Onze overtuiging is eenvoudig maar krachtig: Bewegen is vooruitgaan. We begrijpen dat in een wereld die voortdurend evolueert, stilstaan geen optie is. Daarom versnellen we industriële prestaties om de wereld om ons heen te verbeteren.

Onze waarden vormen de pijlers van alles wat we doen. We handelen autonoom, nemen verantwoordelijkheid voor onze acties, omarmen ondernemerschap, bouwen op vertrouwen en delen een gevoel van solidariteit. Autonomie geeft ons de vrijheid om creatief te zijn en innovatieve oplossingen te bieden. Verantwoordelijkheid zorgt ervoor dat we betrouwbaar zijn in elke belofte die we doen. Ondernemerschap motiveert ons om steeds hoger te reiken en nieuwe kansen te benutten. Vertrouwen is de basis van al onze relaties, en solidariteit bindt ons met onze klanten en partners.

Bij Actemium gaan we verder dan alleen zakelijk succes. We gaan samen met onze opdrachtgevers de toekomst tegemoet. Onze belofte is helder: Samen schakelen naar de toekomst. We weten dat de weg voor ons ligt, vol uitdagingen en kansen. Samen met onze opdrachtgevers zullen we die uitdagingen aangaan en de kansen benutten om de wereld te verbeteren door middel van industriële vooruitgang. Samen zullen we de wereld veranderen en vormgeven voor de komende generaties. Bij Actemium gaat het niet alleen om wat we doen, maar om hoe we samen met onze opdrachtgevers een betere toekomst opbouwen.

Actemium en VINCI Energies Nederland

Actemium is een merk van VINCI Energies. We zijn actief in 40 landen met ruim 24.400 collega’s en werken vanuit lokale business units. Actemium helpt opdrachtgevers in de industrie. Betere industriële prestaties zijn altijd het doel. Van advies en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. In Nederland doen we dit vanuit 24 business units met ongeveer 1000 collega’s. Daarbij kunnen we gebruik maken van de expertise van de andere merken van VINCI Energies. Flexibele interactie tussen deze merken staat garant voor slimme oplossingen. Klik hier voor meer informatie.

Openstaande vacatures Actemium