Menu

Wil jij studenten en scholieren in heel Nederland laten zien welke mooie kansen de Achterhoek te bieden heeft? Kom onze organisatie versterken als projectleider! SmartHub Achterhoek zet de Achterhoek op de kaart als dé stage- en afstudeerregio van Nederland, waar ook goed een startersfunctie is te vinden. SmartHub is een non-profit initiatief van Achterhoekse ondernemers, overheden, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties. Om het gemeenschappelijk doel te realiseren wordt intensief samengewerkt met initiatieven als talententuin, innovatiehubs, SmartHub Development, SmartHub Incubator, etc.

Dé baan
Als projectleider zet jij je in voor het verder uitbouwen en professionaliseren van SmartHub. En trekt daar samen in op met een projectmedewerker en andere projectteamleden, zoals een communicatiespecialist. Je schakelt op diverse niveaus en bent een goede gesprekspartner in ons grote netwerk van onderwijs, overheid en ondernemers. Vinden en verbinden is wat jou omschrijft: gevonden kansen en behoeftes zet jij om naar actie. Met jouw ondernemende instelling én professionele netwerk op het gebied van mkb en onderwijs initieer je nieuwe activiteiten die bijdragen aan het hogere doel: ‘dé stage en afstudeerregio van Nederland’ zijn.

Waar ga je onder andere mee aan de slag?
· Je bent verantwoordelijk voor de (meerjarige) planvorming, ontwikkeling en uitvoering van activiteiten voor SmartHub en bewaakt die;
· Je bent actief betrokken bij de leden van het projectteam en bent sparringpartner;
· Je houdt je bezig met budgetbeheer, waarbij je ook kijkt naar subsidiemogelijkheden;
· Je zet je in voor de werving van nieuwe leden en het relatiebeheer met bestaande leden en partners, zet events op en werkt mee aan content voor onze marketingcommunicatie;
· Je helpt studenten en onderwijspartners zoals docenten en stagecoördinatoren, die op zoek zijn naar een (stage-verlenende) organisatie in de Achterhoek en ondersteunt deze zoektocht (zonder daarbij de rol van intermediair te vervullen).
· Je ondersteunt tegelijkertijd de organisaties die lid zijn van SmartHub, die op zoek zijn naar studenten en onderwijspartners zoals docenten en stagecoördinatoren (zonder daarbij de rol van intermediair te vervullen).

Wat breng je mee?
· Hbo werk- en denkniveau;
· Een groot netwerk met focus op bedrijven, onderwijs en studenten;
· Veel enthousiasme en gedrevenheid, met een groot hart voor de Achterhoek;
· Organisatietalent, structuur en daadkracht;
· Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij jou?
· Een dynamische baan van 24 uur per week in een klein en proactief team;
· Een goed salaris (max. schaal 10 zijnde max. € 4.494 bruto/mnd) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (ZZP’ers nodigen we trouwens ook uit om te reageren);
· Een groot zakelijk netwerk in de Achterhoek waar je onderdeel van wordt;
· SmartHub is flink in ontwikkeling en jij krijgt de mogelijkheid om daaraan bij te dragen en mee te groeien.

Interesse of meer info?
Stuur je motivatie en cv naar Toin de Ruiter via werkeningelderland.nl (vanaf 24-12-2021 staat de vacature daar live). Neem voor meer info gerust telefonisch contact op via 06-30111528 of neem een kijkje op de website www.smarthub.nl. De sollicitatiegesprekken vinden half januari 2022 plaats.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!