Marij is het nieuwe gezicht van SmartHub Achterhoek

Marij Striekwold (28) is de nieuwe projectleider van SmartHub Achterhoek. Ze gaat het groeiende aantal projecten van SmartHub coördineren en verder uitbouwen.

Het is nog niet zo lang geleden dat Marij zelf tot de doelgroep van SmartHub behoorde. “Ik ben opgegroeid in de Achterhoek, maar heb voor mijn studie HBO Communicatie een tijdje in Nijmegen gewoond. Na mijn studie besloot ik om terug te keren naar de Achterhoek, want hier voel ik me thuis. En ik zag dat de Achterhoek veel te bieden heeft voor jong talent.”

Geen drempels

Marij werkte een paar jaar in marketingfuncties bij verschillende organisaties in de Achterhoek. In die tijd heeft ze zelf ervaren hoe fijn het werken is in deze regio. “Bij elk bedrijf waar ik gewerkt heb, kreeg ik de kans en ruimte om mezelf verder te ontwikkelen. Ik heb nooit een drempel ervaren en kon altijd bij iedereen naar binnen lopen met mijn ideeën en opmerkingen. Die collegiale sfeer vind ik erg waardevol.”

Begeleiden

De laatste jaren werkte Marij als hubmanager van de Innovatiehub Achterhoek-Liemers. Daar ontdekte ze dat ze het leuk vindt om jongeren te begeleiden bij de eerste stappen in hun carrière. “Dat is iets wat ik als projectleider van SmartHub Achterhoek ook ga doen. Ik wil laten zien welke mooie kansen er hier voor jongeren liggen. Ik vind het belangrijk dat ze weten hoeveel interessante en dynamische organisaties er in de Achterhoek zijn.”

Nieuwe projecten

SmartHub groeit hard. Niet alleen wat betreft het aantal aangesloten organisaties, maar ook wat betreft het aantal activiteiten. Marij gaat de komende tijd succesvolle projecten als het unieke talentprogramma en de ambassadeurs in de studentensteden coördineren en verder uitbouwen. Ook gaat ze nieuwe activiteiten en projecten opstarten.

Heb je vragen of ideeën voor Marij? Je kunt haar bereiken via marij@smarthub.nl 

28 maart 2019
Nieuwsbericht delen?

UpdatesHet laatste nieuws

Laat ons weten wat je zoekt

Ben je als student of scholier op zoek naar een specifieke stage, werkgever of een onderzoeksopdracht? Als non-profit initiatief helpen we je graag verder!
Neem contact op

Studeer af in de Achterhoek