Inschrijven Talent Program 2020

SHTP groep 2018

Gaaf dat u mee wilt doen aan het SmartHub Talent Program! Meld u snel aan, want er kunnen maximaal 20 studenten deelnemen aan het Talent Program.

Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens worden opgeslagen ten behoeve van communicatiedoeleinden rondom events, updates en activiteiten van SmartHub. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden ten behoeve van commerciële doeleinden

Ja, ik laat een talent (mbo 4, hbo of wo) uit mijn organisatie graag deelnemen aan het Talent Program najaar 2020 (het geeft niet wanneer de naam van de deelnemer nog niet bekend is)

Na aanmelding nemen wij als organisatie van het Talent Program contact met u op om samen de verdere invulling te bespreken. Hebt u nog vragen, dan kunt u ons ook mailen op talentprogram@smarthub.nl


Deze website maakt gebruik van cookies
Hoe meer we over uw/je voorkeuren weten, hoe relevanter we kunnen zijn met onze informatie.
De contactgegevens die u/ je met het versturen van dit formulier aan ons verstrekt, worden bijgehouden in ons systeem en kunnen worden gebruikt voor onder meer het verzenden van nieuwsbrieven, updates, uitnodigingen voor events en het toezenden van informatie die u/je bij ons hebt opgevraagd. We verstrekken deze informatie niet aan derden en op uw/ jouw verzoek verwijderen we uw/jouw gegevens uit ons systeem.