Meer overTRiOS Precision Engineering

Omschrijving

In 1995 heeft Hielke Dijkstra zijn docentschap aan de HTS Autotechniek losgelaten om te starten met zijn eigen bedrijf. Hielke wilde meer Techniek, R&D, Innovatie, Ontwikkeling en vooral ook Samenwerking. TRiOS werd geboren. Begonnen op een zolderkamer, een garage als werkplaats en een opdrachtgever met vertrouwen, isTRiOS sindsdien uitgegroeid tot een gerenommeerde speler in de fijnmechanica. Het juryrapport van de DISC Award 2016 voor Best Knowledge Supplier roemt TRiOS met ‘haar innovaties die uniek zijn in de wereld en haar uitstekende relaties met klanten’.

Onderscheid door menselijke factor

TRiOS heeft een eigen methodiek ontwikkeld om vraagstukken op te lossen. Kenmerkend is de intensieve samenwerking met de klant en de daarbij behorende geheimhouding. Deze werkwijze resulteert in langdurige samenwerkingsrelaties in strategische R&D projecten.

Visie en missie

In de markten waar onze opdrachtgevers opereren ziet TRiOS dat de vraag naar klein en nog kleiner in productontwikkeling steeds groter wordt. De producten en machines moeten met grotere nauwkeurigheden meer kunnen, het handmatige voorbij.

TRiOS werkt met passie en gedrevenheid aan strategische R&D vraagstukken voor innovatieve bedrijven. TRiOS helpt deze bedrijven te excelleren in de markt door op de grens van bestaande technologieën en toegepaste kennis nieuwe producten te ontwikkelen.