Meer overRoyal Fassin

Omschrijving

Gewoon een koninklijke baan, dat is wat je krijgt bij Royal Fassin. Koninklijk omdat je komt te werken bij ons snoepgoed familiebedrijf dat tijdens het 100-jarig jubileum namens de koningin van Nederland de koninklijke handtekening ontving. Een titel waar we trots op zijn. Wij zijn het eerste bedrijf in Montferland dat dit predicaat mag dragen. In Nederland worden onze producten o.a. verkocht door ons zusterbedrijf Katja. Royal Fassin is de uitvinder van de zure matten, één van de meest populaire snoepsoorten.

Topkwaliteit snoepgoed produceren, dat blijft onze prioriteit nummer één. Toegewijde no-nonsense collega’s werken continu aan productverbeteringen en -innovaties. Samen maken we met hart en ziel op verantwoorde wijze het lekkerste snoep voor klanten en snoepeters in meer dan 60 landen wereldwijd. Gewoon vanuit ’s-Heerenberg!

Voor stagiairs bieden wij volop kansen om werkervaring op te doen. Wil jij je meewerkstage doen op een heerlijke werkplek? Of bij een toonaangevend snoepfamiliebedrijf smullen van je afstudeeronderzoek? Bij Royal Fassin kun je terecht voor allerlei smakelijke stages!

Zowel in de productie als op kantoor hebben wij regelmatig plek voor jong talent. Bij een succesvolle stage zetten we graag een kroon op jouw werk. Misschien belonen wij je zelfs wel met een koninklijke baan.