Menu

Bedrijfspagina

Romédes Specials B.V.

Romédes Specials B.V.

Zilverlinde 22
7131 MN Lichtenvoorde
0544 356180info@romedes.nl

Daar waar de markt geen standaardoplossing biedt, worden automatiseringsvraagstukken door Romédes van A tot Z opgelost. Van ontwikkeling, productie, levering en inbedrijfstelling tot nazorg middels een onderhoudsplan. Hierbij staat Romédes bij haar klanten bekend om de levering van kwalitatief, functionele, eenvoudige en betrouwbare oplossingen, waarbij zelfredzaamheid, het delen van technische expertise en het overtreffen van de klantverwachtingen centraal staat.

Als machinebouwer ontwikkelt Romédes speciaal-machines in de vorm van losse units tot aan complete productielijnen voor klanten in zowel binnen- als buitenland. Aan de hand van uw wensen en eisen bieden wij een passende oplossing. Van concept en engineering tot aan de machinebouw in onze eigen werkplaats.

Veel productieprocessen kunnen geautomatiseerd worden. Echter vraagt productieautomatisering om deskundigheid en vakmanschap. Hiervoor bent u bij Romédes aan het juiste adres. Uw probleem is onze uitdaging, waarbij wij samen met u passende oplossingen bedenken in termen van terugverdientijd, rendement en kwalitatief hoog resultaat.

Het leveringsprogramma van Romédes bestaat uit semiautomatische en volautomatische machines en/of automatiseringslijnen, met sterk uiteenlopende capaciteiten. Wij hebben dan ook geruime tijd ervaring in diverse marktgebieden. Echter is Romédes altijd bereid zich te profileren in nieuwe marktsectoren.

  • Metaal- en Kunststofbewerking
  • Elektrische Componenten Assemblage
  • Fijnmechanische industrie
  • Medische- en Farmaceutische industrie
  • Automotive
  • Agrarische- en Tuinbouwindustrie
  • Voedingsmiddelenindustrie