Meer overKnippenborg Subsidieadvies

Omschrijving

Knippenborg Subsidieadvies helpt bedrijven bij het aanvragen en afwikkelen van subsidies. Onze subsidieadviseurs zijn gespecialiseerd in subsidies voor (technische) innovaties, duurzaamheid & energie en personeel.

Wil je werken bij Knippenborg Subsidieadvies? Als full service subsidieadvies bureau adviseren wij onze klanten inspirerend over de subsidiemogelijkheden voor hun innovaties en investeringen. Het is aan jou, als betrokken subsidieadviseur, een brug te slaan tussen het bedrijfsleven en de overheid. Je komt in aanraking met uitdagende projecten bij bedrijven uit allerlei sectoren en jouw doel is hier de subsidies bij te zoeken. Je vertaalt de projecten op een realistische manier in een subsidieaanvraag. Daarmee zorg je ervoor dat onze klanten de financiƫle middelen krijgen die zij nodig hebben om hun projecten te realiseren.

Onlangs afgestudeerden of young professionals op HBO of universitair niveau worden intern opgeleid tot subsidieadviseur. Al onze adviseurs brengen hun eigen visie met zich mee en bewijzen daarmee hun meerwaarde voor onze klanten.

Werken bij Knippenborg Subsidieadvies biedt je de vrijheid om zelf initiatieven te ondernemen, zelfstandigheid en veelzijdigheid. We werken met een klein team, waardoor de lijntjes kort zijn en we snel kunnen schakelen. De arbeidsvoorwaarden zijn goed. Elke medewerker heeft zijn eigen jaarlijkse opleidingsbudget, goede prestaties worden met een bonus beloond. Je krijgt een Macbook en iPhone, zodat je flexibel kunt werken, vanaf kantoor, locatie bij de klant of thuis. En natuurlijk is er ook aan je pensioen gedacht.

VacaturesOpenstaande vacatures bij Knippenborg Subsidieadvies