Menu

Bedrijfspagina

JPR Advocaten

JPR Advocaten

Doetinchem 0314-372311werken@jpr.nl

Aangenaam, wij zijn JPR. Een team van advocaten en juridisch adviseurs. Wij zijn een club van ondernemende specialisten en zetten onze kennis en expertise graag in om onze klanten te beschermen tegen risico’s die ze mogelijk zelf nog niet zien, en om ze te helpen bij het optimaal benutten van kansen. Onze advocaten en juridisch adviseurs zijn stuk voor stuk pragmatische denkers en doeners. Ze denken mee en pakken aan om kansen te benutten en problemen te voorkomen. En natuurlijk om problemen die tóch ontstaan op te lossen.

Een advocaat of juridisch adviseur van JPR is er dus niet zomaar één. Want naast juridische kennis beschikken ze over een flinke dosis pragmatisme en ondernemerschap. Als jij jezelf daarin herkent is de kans groot dat je je bij JPR als een vis in het water voelt.

Op onze vestiging in Doetinchem hebben wij regelmatig plaats voor een student-stagiair(e). Die stageplaats bieden we je als je in de eindfase van je studie zit en enthousiast raakt van de rechtsgebieden en het karakter van JPR. De stage duurt 6 weken. Als student-stagiair(e) bij JPR werk je voor alle secties en kom je met alle rechtsgebieden in aanraking. Je mag mee naar zittingen, schrijft adviezen, brieven en je stelt processtukken, akten en contracten op. De vrijdagmiddagborrel en onze gezamenlijke lunch horen er vanzelfsprekend ook bij. Op deze manier maak je kennis met de advocatuur én met JPR . Wij zorgen ervoor dat je aan het eind van je stage een goed beeld hebt van jouw leven als advocaat bij JPR.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Kijk dan even op onze site!