Menu

Bedrijfspagina

Gunnebo

Gunnebo

Mercuriusstraat 60
7006 RM Doetinchem
Wouter.Vreman@Gunnebo.com

Gunnebo Doetinchem bevindt zich op het bedrijventerrein De Huet. Er worden kluizen gefabriceerd die worden ingebouwd in PIN-automaten. Er werken in Doetinchem circa 250 medewerkers waarvan ongeveer 140 uitzendkrachten.

Gunnebo levert wereldwijd ATM-kluizen, vanuit de fabriek in Doetinchem, maar ook vanuit fabrieken in India, en (op basis van licentie) in China en Brazilië. De ontwerpen van nieuwe typen kluizen worden bij instituten in de regio’s van levering gecertificeerd (bijvoorbeeld de ECB – European Certification Body – in Europa), en krijgen een bepaalde weerbaarheidsklasse. In Doetinchem vindt het ontwerp en de certificering plaats van álle ATM-kluizen die wereldwijd door Gunnebo worden geproduceerd.

Gunnebo in Doetinchem levert, als onderdeel van de Gunnebo Groep, een bijdrage aan een wereld die aan alle mensen veiligheid biedt. Onze organisatie in Doetinchem wordt gekenmerkt door een prettige werksfeer, waar onderling respect, aandacht voor mensen en goede arbeidsvoorwaarden samengaan met de gezamenlijke en toegewijde inzet bij het leveren van uitstekende producten aan onze klanten.