Meer overDozon

Omschrijving

Dozon is een vooruitstrevende bouwtechnische groothandel in hang- en sluitwerk, ijzerwaren, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, bevestigingsartikelen, gereedschappen, machines en aanverwante producten die de professionele bouwwereld en gerelateerde branches belevert. Door middel van ons persoonlijk contact, kennis, kunde en professioneel advies, waarbij we onze digitale oplossingen (app, webshop, budgetbeheershop) als commercieel verlengstuk zien, onderscheiden wij ons in de markt als vooruitstrevende en meedenkende speler.

Wij hebben vestigingen in Doetinchem, Zevenaar, Enschede, Lichtenvoorde, Haaksbergen, Ede, Veenendaal en Tiel. Ons logistiek centrum, alsmede de landelijk opererende verkoop divisies interieurbouw en kozijnenindustrie en ondersteunende afdelingen, zijn gevestigd in Doetinchem.

Wij zijn één grote familie, bestaande uit ruim 130 medewerkers. Er heerst een informele, betrokken en open werksfeer, waarin medewerkers altijd bereid zijn om collega’s te helpen. Onze medewerkers vertellen hier hun ervaringen.

VacaturesOpenstaande vacatures bij Dozon

Stagiair of afstudeerder ICT

Over Dozon Dozon is een vooruitstrevende bouwtechnische groothandel in hang- en sluitwerk, ijzerwaren, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen,..

DoetinchemVOMBOHBOWOStageAfstudeerstage
Bekijk vacature