Aanmeldformulier SmartHub Talent Program

talent program header

Aanmelden student

Alleen volledig ingevulde inschrijfformulieren kunnen in behandeling worden genomen

Studentgegevens

Naam student:

Leeftijd:

E-mail:

Mobiele nummer (indien bekend):

Naam van de opleiding:

Plaats opleiding:

Opdracht:
Stage opdrachtAfstudeeropdracht

Niveau opleiding:
MBOHBOWO

Bedrijfsinformatie

Bedrijfsnaam:

Plaats:

Naam contactpersoon (Meerdere gegevens graag met komma gescheiden)*:

E-mail contactpersoon (Meerdere gegevens graag met komma gescheiden)*:

Telefoon contactpersoon (Meerdere gegevens graag met komma gescheiden)*:

* Meerdere namen zijn mogelijk, denk o.a. aan HR en ook de directe begeleider. Zij worden indien nodig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van het Talent Program en SmartHub. Wanneer er meerdere namen worden opgegeven, dan graag alle contactgegevens vermelden.

Aanmelden voor bedrijfsbezoek

Meld u direct aan als u de deuren open wilt zetten voor 10 talentvolle studenten. De bezoeken vinden plaatst van 13.30-17.00 uur bij u op het bedrijf.

Dinsdag 20 maart
Ja, leukNee, helaas niet mogelijk

Woensdag 21 maart
Ja, leukNee, helaas niet mogelijk

Donderdag 22 maart
Ja, leukNee, helaas niet mogelijk

Dinsdag 3 april
Ja, leukNee, helaas niet mogelijk

Woensdag 4 april
Ja, leukNee, helaas niet mogelijk

Donderdag 5 april
Ja, leukNee, helaas niet mogelijk

Dinsdag 22 mei
Ja, leukNee, helaas niet mogelijk

Woensdag 23 mei
Ja, leukNee, helaas niet mogelijk

Donderdag 24 mei
Ja, leukNee, helaas niet mogelijk


Deze website maakt gebruik van cookies
Hoe meer we over uw/je voorkeuren weten, hoe relevanter we kunnen zijn met onze informatie.
De contactgegevens die u/ je met het versturen van dit formulier aan ons verstrekt, worden bijgehouden in ons systeem en kunnen worden gebruikt voor onder meer het verzenden van nieuwsbrieven, updates, uitnodigingen voor events en het toezenden van informatie die u/je bij ons hebt opgevraagd. We verstrekken deze informatie niet aan derden en op uw/ jouw verzoek verwijderen we uw/jouw gegevens uit ons systeem.

Tijdens het bezoek wordt aandacht besteed aan de volgende onderdelen: presentatie van het bedrijf, rondleiding door het bedrijf, een gesprek met young professional(s) over zijn ervaringen in uw bedrijf en een afsluitende borrel.

Optionele onderdelen kunnen zijn: een masterclass over bedrijfsspecifieke kennis en/of een bedrijfscasus waar u de talenten van de studenten worden ingezet.

Ter voorbereiding op dit bezoek heeft u een telefonische voorbereiding en afstemming met de inhoudelijk procesbegeleider en coach van het Talent Program.

Spelregels

SmartHub stelt zich tot doel om een jonge mensen te boeien en verbinden aan de regio. Dat doet ze onder andere door met de beschikbare middelen een kwalitatief goed talentprogramma aan te bieden:

  • Aan het programma kunnen per half jaar 20 studenten deelnemen. Inschrijving gebeurt op volgorde van inschrijving. Bedrijven die niet eerder een student hebben laten deelnemen hebben voorrang.
  • Per half jaar worden er 4 bedrijfsbezoeken georganiseerd waar maximaal 10 studenten per bezoek aan deelnemen. Bedrijven die niet eerder een bedrijfsbezoek hebben verzorgd hebben voorrang. Bij de indeling van de bezoeken wordt geprobeerd een zo gevarieerd mogelijk aanbod samen te stellen verdeeld over de hele Achterhoek.